Heeft u vragen?

Bel ons op 088-888 6792

Collectieve inkoop Glasaal


Geachte leden van NetVISwerk,

NetVISwerk en NetVISwerk Ledenvoordeel gaan zich dit jaar wederom inzetten om voor een scherpe prijs glasaal aan te kopen voor haar leden. Het is lastig om van tevoren een inschatting van de prijs te geven, maar voorgaande jaren waren de prijzen naar ieders tevredenheid. Hoe meer leden mee doen hoe scherper de prijs.

Doet u mee? Meldt u dan uiterlijk dinsdag 16 februari 2021 aan door onderstaand formulier in te vullen en aan ons terug te sturen via de knop ‘Verzenden’.

Het formulier is gesloten.

  1. Vult u alleen het aantal kilo’s in dan krijgt u die hoeveelheid, ongeacht de prijs.
  2. Vult u naast het aantal kilo’s een maximale kiloprijs in, dan krijgt u die hoeveelheid als we ze voor die prijs of lager kunnen inkopen. Is de kiloprijs hoger dan uw gestelde maximum, dan gaan we niet over tot aankoop. U heeft dan geen kosten, maar krijgt u ook niets geleverd.
  3. Vult u een maximaal totaalbedrag voor de hele bestelling in, dan krijgt u sowieso glasaal voor dat bedrag. De hoeveelheid hangt dan af van de kiloprijs die wij kunnen bedingen


Voorbehoud
We doen ons uiterste best om uw bestelling zo exact mogelijk uit te voeren, maar we kunnen dit niet garanderen. Prijzen en beschikbaarheid van de glasaal op het moment van aankoop zijn door ons op dit moment niet te voorspellen. We brengen u zo spoedig mogelijk, maar zeker eind februari op de hoogte van de stand van zaken met betrekking tot uw bestelling.