Heeft u vragen?

Bel ons op 088-888 6792

Collectieve inkoop Glasaal


Geachte leden van NetVISwerk,

NetVISwerk en NetVISwerk Ledenvoordeel gaan zich, net als in 2018 en 2019, inzetten om voor een scherpe prijs glasaal aan te kopen voor haar leden.

Glasaal
In de afgelopen jaren is er gekozen voor Franse glasaal. Vaak zijn de Franse glasalen wat goedkoper. Heeft u echt grote voorkeur voor Engelse glasaal en bent u bereid daar meer voor te betalen dan moet u het ons laten weten (percentage meer of euro’s meer).

Prijzen
Het is lastig om een inschatting van de prijs te geven voor dit jaar.

  • In 2018 hebben wij glasaal ingekocht voor een prijs van €245,-/kg.
  • In 2017 hebben wij glasaal ingekocht voor een prijs van €160,-/kg.


Om mee te kunnen doen voor een scherpe prijs dient u zich vooraf aan te melden. Leden worden daarom zeer dringend verzocht om uiterlijk maandag 2 maart 2020 voor 12.00 uur te reageren via onderstaand formulier. U heeft daar onderstaande opties. Heeft u daar vragen over bel ons dan op 088-888 6792.

  1. Vult u alleen het aantal kilo’s in dan krijgt u die hoeveelheid, ongeacht de prijs.
  2. Vult u naast het aantal kilo’s in welke maximale kiloprijs u wilt betalen, dan krijgt u die hoeveelheid als we ze voor die prijs of lager kunnen inkopen. Is de kiloprijs hoger dan uw gestelde maximum, dan gaan we niet over tot aankoop, heeft u geen kosten, maar krijgt u ook niets geleverd.
  3. Vult u een maximaal totaalbedrag voor de hele bestelling in, dan krijgt u sowieso glasaal voor dat bedrag. De hoeveelheid hangt af van de kiloprijs die wij kunnen bedingen


Voorbehoud
We doen ons uiterste best om uw bestelling zo exact mogelijk uit te voeren, maar we kunnen dit niet garanderen. Prijzen en beschikbaarheid van de glasaal op het moment van aankoop zijn door ons op dit moment niet te voorspellen. We brengen u half maart op de hoogte wat de stand van zaken is met betrekking tot uw bestelling.

Met vriendelijke groet,

Arjan Heinen en Arnout Goeman