Geachte leden van NetVISwerk,

NetVISwerk en NetVISwerk Ledenvoordeel gaan zich, net als in 2017 en 2018, inzetten om voor een scherpe prijs glasaal aan te kopen voor haar leden.

Glasaal
In de afgelopen jaren is er gekozen voor Franse glasaal. Vaak zijn de Franse glasalen wat goedkoper. Heeft u echt grote voorkeur voor Engelse glasaal en bent u bereid daar meer voor te betalen dan moet u het ons laten weten (percentage meer of euro’s meer).

Prijzen
Het is lastig om een inschatting van de prijs te geven voor dit jaar.

  • In 2017 hebben wij glasaal ingekocht voor een prijs van €395,-/kg.
  • In 2018 hebben wij glasaal ingekocht voor een prijs van €245,-/kg.Om mee te kunnen doen voor een scherpe prijs dient u zich vooraf aan te melden. Leden worden daarom zeer dringend verzocht om uiterlijk maandag 25 februari 12.00 uur te reageren via onderstaand formulier.

  1. Op het formulier kunt u invullen hoeveel kilo’s glasaal u wilt. Vult u alleen kilo’s in dan krijgt u die hoeveelheid ook, onafhankelijk van de prijs.
  2. U kunt echter ook een maximaal totaal bedrag opgeven van de bestelling. Vult u alleen een maximaal totaal bedrag in dan krijgt u altijd glasaal voor dat bedrag; de exacte hoeveelheid zal afhangen van de kiloprijs die wij u kunnen bieden
  3. Tenslotte kunt u ook invullen bij welke maximale prijs u geen glasaal meer wilt aankopen. We kijken dan eerst of we onder deze kiloprijs glasaal kunnen leveren. Is dat het geval dan zullen we overgaan tot aankoop van de door u gevraagde hoeveelheid glasaal. Valt de kiloprijs hoger uit dan waarvoor u wilt aankopen, dan gaan we niet over tot aankoop, heeft u geen kosten, maar krijgt u ook niets geleverd.


Voorbehoud
Het zal u duidelijk zijn dat we onze uiterste best gaan doen uw bestelling zo exact mogelijk uit te voeren, maar dat we dat niet kunnen garanderen. Prijzen en beschikbaarheid van de vis op het moment van aankoop zijn door ons op dit moment niet te voorspellen. We zullen u omstreeks half maart op de hoogte brengen wat tegen die tijd de stand van zaken is met betrekking tot uw bestelling. En u kunt hierover altijd contact opnemen met: info@netviswerkledenvoordeel.nl

Met vriendelijke groet,
Arjan Heinen en Johan Schuitemaker