Hoge kortingen bij Lyreco!

Lyreco is al bijna 90 jaar leverancier van werkplaatsbenodigdheden voor binnen en buiten. U kunt er terecht voor ruim 10.000 artikelen. Denk hierbij aan alle producten op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen, Catering- & Hygiënische producten, Administratieve producten en Werkplaatsbenodigdheden voor binnen en buiten. Om gebruik te maken van deze korting hoeft u zich alleen maar te registreren via Netviswerk Ledenvoordeel.

Aanmelden voor 30% korting bij Lyreco

Exclusief ledenvoordeel van 30% korting

Volgende dag gratis* geleverd

Bestellen zoals u zelf wilt

10.000 artikelen op voorraad


Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: Netviswerk Ledenvoordeel heeft diverse leveranciers van werkplaatsbenodigdheden voor binnen en buiten met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, de levering en de service. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Lyreco als beste uit de bus als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding, service, assortiment en ervaring.

Bekijk onze selectieprocedure

Waarom bij Lyreco bestellen?

Bij Lyreco staat uw gemak voorop. U krijgt een vaste contactpersoon, een eigen bezorger, een ruim assortiment, meerdere bestelmogelijkheden en gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-. Al uw verbruiksgoederen bestelt u eenvoudig bij Lyreco en ontvangt u de volgende werkdag zodat u de deur niet meer uit hoeft. Dit stelt u als agrarisch ondernemer in staat om u zonder afleiding bezig te houden met uw werkzaamheden. Bovendien ontvangt u 30% korting op uw bestellingen.Bekijk ook het YouTube-kanaal van Lyreco

Persoonlijke beschermingsmiddelen

U hecht veel belang aan de veiligheid van uw personeel. De grootste oorzaken van werkongevallen zijn: vallen van grote hoogte, machineveiligheid, geraakt worden door vallend gereedschap en aanrijding. Van oordoppen over veiligheidsbrillen naar veiligheidskleding of voetbescherming, Lyreco heeft alles om uw werknemers te beschermen en uw werkplaats ongeval vrij te houden. U hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment van veiligheids- en professioneel beschermingsmateriaal.

 

Bekijk overzicht van alle digitale catalogi

Het assortiment van Lyreco

Lyreco Logo

Netviswerk Ledenvoordeel account aanmaken

Alle leden met een bedrijf (KvK en/of BTW-nummer) kunnen zich aanmelden voor ledenvoordeel van 30% korting bij Lyreco. Via onderstaande knop heeft u dit zo geregeld.

Aanmelden voor korting bij Lyreco