Collectieve inkoop zonnepanelen

Collectieve inkoop zonnepanelen

Verduurzaming is steeds belangrijker. Het benutten van zonne-energie door het plaatsten van zonnepanelen op gebouwen past hier goed bij. Voor Netviswerk-leden heeft Netviswerk Ledenvoordeel daarom een vergelijking gemaakt tussen diverse leveranciers van zonnepanelen. Hierbij werden aanbiedingen vergelijken die voldeden aan het zorgvuldig opgestelde programma van eisen.

Oriënteren

Als u gaat oriënteren op het gebied van zonne-energie, belandt u al snel in een informatiestroom over subsidieregelingen, belastingvoordelen, rendementsberekeningen en nog veel meer. Wij hebben het voorwerk al voor u gedaan. Zo hoeft u zich niet te ontwikkelen tot energie-expert om toch de beste keuze te maken. Bij het vergelijken van de diverse aanbieders kijken we naar goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Door gezamenlijk zonnepanelen in te kopen, als collectief, realiseert u beiden. Zonnepanelenleverancier Tenten Solar kwam als beste uit de bus.

Scherp tarief door grote achterban

Hoe wij aan zo’n scherp tarief voor zonnepanelen komen? Simpel: dankzij een grote achterban. Wij onderhandelen namens alle leden en krijgen zo de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor u. Daarnaast maken allerlei financiële regelingen het overstappen op duurzame energie nóg aantrekkelijker. Zoals de mogelijkheden voor subsidie en investeringsaftrek bij uw investering. Wij onderzoeken voortdurend alle ins-en-outs van zonne-energie. Zo nemen wij een stevige positie in bij de onderhandelingen. Deze ervaring maakt ons de perfecte ondersteuning bij uw stap naar zonne-energie.

Waarom kwaliteit?

Waarom is kwaliteit zo belangrijk? Een PV-systeem wordt aangeschaft om 25 jaar lang een mooie opbrengst van te hebben. Daarom is de totale opbrengst die daadwerkelijk wordt gerealiseerd met het PV-systeem uiteindelijk van groter belang dan de investering.

Bent u hierin geïnteresseerd, of van plan om zonnepanelen aan te gaan schaffen, kijk dan hier voor meer informatie.

Collectieve inkoop zonnepanelen