Bespaar fors op uw meetdiensten

Het meetbedrijf van Ingenieursbureau Ebatech meet het energieverbruik van grootzakelijke elektriciteits-, gas- en warmtemeters bij bedrijven en instellingen door heel Nederland. Met Ebatech bespaart u fors op de meetdiensten, en krijgt u meer inzicht in en controle over uw energiestromen. De besparing op meetdiensten voor gas bedraagt ongeveer 20%, en op meetdiensten voor elektra tot wel 40%!

Offerte aanvragen

Tot wel 40% korting op uw meetdiensten

Grootzakelijke aansluitingen

TenneT gecertificeerd

Energiescans van hoge kwaliteit

Meetbedrijf Ebatech

Voor het uitlezen van grootzakelijke energiemeters heeft een ondernemer een contract met een meetbedrijf. Meestal loopt dit automatisch via uw netbeheerder. Sinds 2002 kunt u echter zelf een meetbedrijf kiezen voor uw grootverbruik aansluiting. Ebatech is sinds 2008 een door Tennet gecertificeerd meetbedrijf en kan u voorzien van comptabele metingen voor elektriciteit en gas. We plaatsen hoofdmeters, verzamelen en valideren meetdata tegen concurrerende prijzen en tonen u binnen 24 uur alle verzamelde data via onze webportal. Op elk moment van de dag kunt u uw energieverbruik dus online gemakkelijk bekijken, analyseren en eventueel beïnvloeden. Met Ebatech maakt u een slimme, voordelige en vooral veilige keuze.

Meetinstrument

Let op! Opzegtermijnen en kosten

Indien er een lopend contract is, zijn er meestal kosten voor tussentijdse beëindiging. Ebatech kan dit met een machtiging nagaan. Indien er langer dan 5 jaar geleden een contract is getekend, zijn deze steeds stilzwijgend verlengd met 1 jaar. De meetbedrijven hanteren hiervoor de volgende uitgangspunten.

Liander: 2 maanden opzegtermijn, daarna mag de meting worden gewisseld
Stedin: 6 maanden opzegtermijn, daarna mag de meting worden gewisseld
Fudura: meting mag pas na uitdienen van automatische verlenging met 1 jaar worden gewisseld, en moet 3 maanden voor einde van de verlenging zijn opgezegd (anders weer 1 jaar vast).

Advies Ebatech: zeg uw meetdienst op per eerstvolgende datum, en vraag deze meetdienst om dit naar u te bevestigen.

logo-Ebatech_RGB_gradient_payoff

Bespaar direct

De besparing op meetdiensten voor gas bedraagt ca 20%, en op meetdiensten voor elektra ca 40%. De exacte besparing is afhankelijk van het formaat van de meting, en van uw huidige overeenkomst voor meetdiensten. Naast de besparing krijgt u toegang tot een energiemanagement website, waar u het verbruik kunt inzien. Hiermee wordt inzichtelijk of er mogelijkheden zijn voor energie besparing.

Offerte aanvragen