Cashback actie Kärcher tot €250,-

Cashback actie Kärcher tot €250,-

Speciaal voor Netviswerk-leden is er korting op de reinigingsapparatuur van Kärcher. Bij aankoop van een professionele Kärcher koud- of warmwater hogedrukreiniger, stof/waterzuiger of veegmachine uit het actieassortiment ontvangt u tot €250,- retour.

Nieuw!

Vanaf dit jaar worden alle professionele Kärcher hogedrukreinigers geleverd met het nieuwe EASY!Force hogedrukpistool. Hierdoor heeft u geen knijpkracht meer nodig en kan er bijvoorbeeld bij de reiniging in en om uw bedrijf langdurig mee gewerkt worden zonder belasting van hand en vingers.

Waarom warm water?

De kosten van aanschaf en onderhoud van een warm water hogedrukreiniger is aanvankelijk iets hoger vanwege de extra brander en bijbehorende energieverbruik. Met warm water kunt u echter een tijdsbesparing van maximaal 35% behalen en profiteren van verbeterde reiniging resultaten. Bovendien, een warm water hogedrukreiniger verbruikt aanzienlijk minder reinigingsmiddelen waardoor deze kosten ook grotendeels wegvallen.

Kärcher

Kärcher, ‘s werelds meest innovatieve en snelst groeiende fabrikant van reinigingssystemen en al meer dan 85 jaar het begrip op gebied van moderne reinigingstechniek, betrouwbaarheid, technische vooruitgang en kwaliteit.

Het aanbod bekijken